Sista diplomutdelningen!

Annonser

Sylvesterloppet 31 dec 2015

Den sista etappen i den allra sista Trelleborgsklassikern sprangs traditionsenligt på nyårsaftons morgon från Albäcksån i väster, genom Trelleborg, till Dalköpingeån i öster. 357 löpare trotsade blåsten och kylan och vid målet väntade medaljer, blåbärssoppa och diplom till de ca 160 löpare som klarat vår klassiker 2015!

20151231_Starten

 

Helsida i TA efter 2 av 3 lopp

I dagens Trelleborgs Allehanda har vi en helsida med de löpare* som nu sprungit 2 av 3 etapper. Bara Sylvesterloppet på årets sista dag kvar att springa!

Inför det avslutande Sylvesterloppet måste du anmäla dig via IFK Trelleborgs hemsida och då ange att du gör Trelleborgsklassikern och vill ha ditt välförtjänta diplom vid målgång 🙂

* OBS! De löpare som är med i annonsen hade alla kryssat i ”Deltar i Trelleborgsklassikern” när de anmälde sig till Trelleborgsloppet. Om du missade att göra detta vid anmälan, eller om du efteranmälde dig så är det stor risk att vi missat ditt namn. Om du saknas på bilden så är du välkommen att höra av dig, så lägger vi till ditt namn här på hemsidan.

Dessa löpare har också sprungit 2 av 3 etapper (men saknas i annonsen)

Magnus Johnsson
Johan Sigvardsson
Gert Bergstrand
Fredrik Davidsson
Dennis Petersson
Jonas Lyckali
Filip Ljung
Cecilia Green

Summa 159 löpare som är kvar i racet om Trelleborgsklassikern 🙂

Annonsen som PDF >>

TA_20150911_Helsida_bild